Support


Välkommen till TechTrades Kundwebb för support

På denna site finner du information relevant för dig som har IT-support från TechTrade International AB. Du kan bl.a. finna driftinformation och en manual för kundcenter där du skapar dina ärenden, göra beställningar av konto och utrustning samt samtycka till utskick från TechTrade. 


Du kan komma i kontakt med vår support på olika sätt


Kundcenter

Via vårt kundcenter kc.tti.se kan du registrera ditt ärende, se ärenden, beställa förbrukningsmaterial, utrustning och mycket mer.

Inloggningsuppgifter kommer att skickas till dig när vi har aktiverat dig i vårt kundcenter.

Telefon

Föredrar du att ringa så når du vår support på: 010-184 12 00.

Supporten är bemannad kl 07:00-17:00 helgfria vardagar.

E-post

Mejla vår support till support@tti.se

Ärenden hanteras kl 07:00-17:00 helgfria vardagar.

Om ditt ärende är akut - Ring också!


INGA KÄNDA DRIFTSTÖRNINGAR


Aktuell Driftinfo

2022-12-01 Driftstörning i TeamViewer
Det pågår nu en driftstörning i TechTrades TeamViewer. Vi uppdaterar inlägget vartefter statusuppdateringar finns tillgängliga, under tiden kommer vi försöka hjälpa er så gott vi kan. Behöver ni komma i kontakt med oss går det bra att kontakta oss som vanligt på support@tti.se mailto:support@tti.se eller ringa in på 010-184 12 00.
OBS! Driftstörningen är avhjälpt sedan eftermiddagen 2022-10-19. Det pågår en driftstörning i TechTrades Kundcenter. Det går fortfarande att lägga beställningar, men långsamhet i kundcentret kan uppstå till och från. Vi uppdaterar inlägget vartefter statusuppdateringar finns tillgängliga. Behöver ni komma i kontakt med oss går det bra att kontakta oss som vanligt på support@tti.se mailto:support@tti.se eller ringa in på 010-184 12 00.
OBS! Driftstörningen är avhjälpt sedan eftermiddagen 2022-09-14. Det pågår en driftstörning i TechTrades Kundcenter. Det går fortfarande att lägga beställningar på varor, användare, användartjänster samt skapa ärenden, men hemsidan laddar långsammare än vanligt. Vi uppdaterar inlägget vartefter statusuppdateringar finns tillgängliga. Behöver ni komma i kontakt med oss går det bra att kontakta oss som vanligt på support@tti.se mailto:support@tti.se eller ringa in på 010-184 12 00.

Tidigare driftinfo

Blogginlägg