Support


Välkommen till TechTrades Kundwebb för support

På denna site finner du information relevant för dig som har IT-support från TechTrade International AB. Du kan bl.a. finna driftinformation och en manual för kundcenter där du skapar dina ärenden, göra beställningar av konto och utrustning samt samtycka till utskick från TechTrade. 


Du kan komma i kontakt med vår support på olika sätt


Kundcenter

Via vårt kundcenter kc.tti.se kan du registrera ditt ärende, se ärenden, beställa förbrukningsmaterial, utrustning och mycket mer.

Inloggningsuppgifter kommer att skickas till dig när vi har aktiverat dig i vårt kundcenter.

Telefon

Föredrar du att ringa så når du vår support på: 010-184 12 00.

Supporten är bemannad kl 07:00-17:00 helgfria vardagar.

E-post

Mejla vår support till support@tti.se

Ärenden hanteras kl 07:00-17:00 helgfria vardagar.

Om ditt ärende är akut - Ring också!


Inga kända driftstörningar


Aktuell Driftinfo

Det pågår en driftstörning i TechTrades driftmiljö som påverkar TechTrades tjänster. Detta inkluderar bland annat datorinloggningar, åtkomst till TakeCare och eventuellt andra journalsystem från vårdcentralernas nätverk, VPN-uppkoppling och åtkomst till nätverksmappar. Inloggning till TechTrades kundcenter (kc.tti.se http://kc.tti.se) är även påverkad och fungerar inte. Driftstörningen påverkar även TechTrades möjlighet att ta emot och genomföra kontobeställningar.…
Det pågår ett strömavbrott i Sickla sedan 2023-06-13 13:14. Det kan påverka åtkomst till filer, mappar, skrivare och applikationer och Windows inlogg för vårdenheter verksamma i Sickla. Felet beräknas avhjälpt 2023-06-13 15:00.
2023-06-12 Picsara är nere
9-11 juni skedde en uppgradering av Picsara vilket har påverkat åtkomsten. Så fort vi får den nya installationsfilen från CGM/Acceptus så kommer vi testa den och installera den automatiskt hos berörda kunder.Tidigare driftinfo

Bloggström

Skapa ett blogginlägg och dela nyheter och tillkännagivanden med ditt team och företag.